Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego
Porównanie cen Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego.
Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego
od 42.00 zł
-
Dziczyzna jako źródło żywności
Dziczyzna jako źródło żywności Wartość żywieniowa i przetwórczaWarszawa 1997, wydanie 1, format 170 x 240, objętość 188 str., oprawa miękkaWstępZwierzęta łowne, ich biologia, obecna liczebność i perspektywyPerspektywy gospodarki łowieckiej w lasachMetody określania wieku zwierząt łownychPodstawy prawne eksploatacji populacji zwierząt łownych w PolscePodstawowe zasady gospodarowania populacjami zwierzynyCzasy ochronne i sezony polowańSposoby...
od 14.00 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa
Warszawa 2010, wydanie 1, format 150 x 210, objętość 360 str., oprawa miękka "Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa" stanowi polską wersję "Glossary of Biotechnology for Food and Agriculture" wydanego przez FAO w 2001 roku, a następnie dwukrotnie poprawianego i uaktualnianego w 2003 i 2007 roku.Słownik ten został przetłumaczony na kilka języków.Odniósł sukces wydawniczy w wielu krajach. Jest stale udoskonalany, gdyż terminologia biotechnologiczna ulega...
od 37.90 zł Zobacz oferty w 2 sklepach
-
Przewodnik odkwaszania organizmu Wpływ żywności na Twój bi...
Prawidłowe odżywianie jest jedną z kluczowych kwestii dobrej kondycji naszego umysłu i ciała, a spożywanie produktów, które zaburzają równowagę kwasowo-zasadową może stanowić przyczynę wielu chorób, takich jak osteoporoza, niedoczynność tarczycy czy nadciśnienie. Dlatego jedno z najbardziej ekscytujących odkryć żywieniowych dotyczy wpływu jaki rożne pokarmy wywierają na ph organizmu. Niektóre zakwaszają go, podczas gdy inne działają jak...
od 29.50 zł Zobacz oferty w 1 sklepie