Chemia w pożywieniu Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
Porównanie cen Chemia w pożywieniu Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą.
Chemia w pożywieniu Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
od 33.00 zł
Warszawa 2014, wydanie 1, objętość 352 str., oprawa miękkaKażdemu człowiekowi zdarzyło się przynajmniej raz w życiu przeczytać informacje podane na etykiecie kupowanego przez niego produktu. Szczególnie ciekawą lekturą w takich chwilach bywa skład pozornie nieskomplikowanych specjałów branży spożywczej. Jak odcyfrować zawarte tam skróty i na które z nich należy zwrócić szczególną uwagę? Odpowiedzi udziela Autor bestsellerów...
-
Chemia w pożywieniu Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
Szczegóły oferty
Dostawa: od 0.00 zł
Dostępność: sprawdź dostępność w sklepie33.00 zł