Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder
Porównanie cen Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder.
Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder
od 16.08 zł
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Wytwarzanie dymu: wędzenie zimne, ciepłe i gorące; środki wytwarzania dymu; jak działa dym. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do uźycia na kempingu i przy łowisku ryb; wędzarnie do samodzielnego wykonania; szafy i komory wędzarnicze; jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: waźne reguły peklowania; wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny; kiełbasa surowa, parzona i gotowana; jaki dym do jakiej kiełbasy; przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie; metody wędzenia; gatunki ryb polecane do wędzenia; przechowywanie i zamraźanie; przepisy.
-
Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder
Szczegóły oferty
Dostawa: od 0.00 zł
Dostępność: sprawdź dostępność w sklepie16.08 zł