Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu - Franz Siegfried Wagner
Porównanie cen Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu - Franz Siegfried Wagner.
Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu - Franz Siegfried Wagner
od 23.07 zł
Wydanie 2009 stron 134 format 15,5 x 21,5 cm oprawa twarda Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. Jakie mięso wybrać na domowe wyroby? Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę? Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe? 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety. Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!