Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin - Bernhard Gahm
Porównanie cen Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin - Bernhard Gahm.
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin - Bernhard Gahm
od 15.14 zł
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.Ponad 100 zdjęć oraz:informacje na temat urządzeń i dodatków,dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,porady pozwalające unikać błędów.Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.
-
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin - Bernhard Gahm
Szczegóły oferty
Dostawa: od 0.00 zł
Dostępność: sprawdź dostępność w sklepie15.14 zł