Marynaty. Słodkie, kwaśne i pikantne. - Prommer Colette, Grossauer Stefan
Porównanie cen Marynaty. Słodkie, kwaśne i pikantne. - Prommer Colette, Grossauer Stefan.
Marynaty. Słodkie, kwaśne i pikantne. - Prommer Colette, Grossauer Stefan
od 24.78 zł
Wydanie 2011r.Oprawa broszurowa.Strony 96.Format 16,5x23,5cm.Chcemy, by nasze potrawy były wyśmienite i długo zachowywały swój smak. Marynowanie jako sposób przedłużania trwałości produktów spożywczych znowu staje się popularne. Wypróbuj nasze niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby, ryby, orzechy, zioła i jajka. Produkty te konserwujemy w oleju, occie, cukrze, soli i alkoholu. Podpowiemy Ci, jak zrobić pesto nie tylko pomidorowe, lecz także makowe, borowikowe i z pestek dyni. Nauczymy Cię, jak zamarynować kapary i ślimaki. Doradzimy, co zrobić, by marynowane ogórki miały niepowtarzalny smak. Dzięki nam dowiesz się, jak zamarynować w alkoholu owoce egzotyczne i grzyby. W książce znajdziesz: najważniejsze zasady konserwowania potraw, szczegółowy kalendarz marynowania produktów, liczne przepisy: łatwe, tradycyjne, nietypowe i ekstrawaganckie.
-
Marynaty. Słodkie, kwaśne i pikantne. - Prommer Colette, Grossauer Stefan
Szczegóły oferty
Dostawa: od 0.00 zł
Dostępność: sprawdź dostępność w sklepie24.78 zł