Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie - Wolfgang Hauer
Porównanie cen Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie - Wolfgang Hauer.
Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie - Wolfgang Hauer
od 24.43 zł
Wydanie 2009 stron 88 format 15,5 x 21,5 cm oprawa twarda Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy. Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia. Metody wędzenia i wybór właściwego drewna. Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb. 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.
-
Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie - Wolfgang Hauer
Szczegóły oferty
Dostawa: od 0.00 zł
Dostępność: sprawdź dostępność w sklepie24.43 zł