
Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego
Porównanie cen Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego.
Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego





od 42.00 zł
Wrocław 2010, wyd. 1, format 170 x 240, objętość 337 str., oprawa miękka Mikrobiologia żywności stanowi podstawę nauk o żywności. Wszystkie zmiany, jakie się w niej dokonują, przeprowadzane są niemal wyłącznie z udziałem drobnoustrojów. To one są głównym zagrożeniem trwałości produktów, gdyż przeprowadzają procesy ich rozkładu. Są także zagrożeniem bezpieczeństwa żywności. Wyodrębniono szereg pato-gennych gatunków bakterii i grzybów, które mogą rozwijać...
-
Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego
Szczegóły oferty
Dostawa: od 0.00 zł
Dostępność: sprawdź dostępność w sklepie42.00 zł
-
Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego
Szczegóły oferty
Dostawa: od 0.00 zł
Dostępność: sprawdź dostępność w sklepie42.00 zł