Łosoś i pstrąg. Przygotowanie i podawanie. Porady profesjonalistów. - Praca zbiorowa
Porównanie cen Łosoś i pstrąg. Przygotowanie i podawanie. Porady profesjonalistów. - Praca zbiorowa.
Łosoś i pstrąg. Przygotowanie i podawanie. Porady profesjonalistów. - Praca zbiorowa
od 4.12 zł
Wydanie 2010r.Oprawa broszurowa.Strony 56.Format 18,5x24,5cm. Ta książka otworzy przed Tobą drogę na szczyt mistrzostwa kulinarnego i pomoże opanować sztukę przyrządzania i podawania dań tak, jak to się robi w najlepszych restauracjach. Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana... Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.