
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii
Porównanie cen Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii.
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii





od 33.10 zł
Warszawa 2014, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 288 str., oprawa miękkaI. TECHNOLOGIA MIĘSA 1.Struktura i skład chemiczny mięsa oraz wpływ przemian poubojowych na jego właściwości technologiczne 2.Peklowanie mięsa3.Proces produkcji wędlin 4.Proces produkcji konserw mięsnych5.Technologia wędlin podrobowych6.Technologia żywności wygodnej z mięsa drobiowego7.Zastosowanie hydrokoloidów polisacharydowych jako dodatków funkcjonalnych w przetwórstwie...
-
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii
Szczegóły oferty
Dostawa: od 0.00 zł
Dostępność: sprawdź dostępność w sklepie33.10 zł
-
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii
Szczegóły oferty
Dostawa: od 0.00 zł
Dostępność: sprawdź dostępność w sklepie34.40 zł