
Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym
Porównanie cen Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym.
Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym





od 51.90 zł
Warszawa 2007, wydanie 1, format 150 x 230, objętość 222 str., oprawa twarda Ekstruzja zdobywa coraz większą popularność w światowym przetwórstwie rolno-spożywczym, zwłaszcza wśród producentów żywności i pasz. W tym podręczniku pragniemy przybliżyć Czytelnikom tajniki tej stosunkowo nowej dziedziny produkcji, ze szczególnym uwzględnieniem aspektów praktycznych, to jest procesów technologicznych związanych z produkcją różnorodnych ekstrudatów oraz maszyn i...
-
Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym
Szczegóły oferty
Dostawa: od 0.00 zł
Dostępność: sprawdź dostępność w sklepie51.90 zł