Ekonomia i prawo w hotelarstwie Podręcznik Podstawy ekonomiczne i prawne w hotelarstwie
Porównanie cen Ekonomia i prawo w hotelarstwie Podręcznik Podstawy ekonomiczne i prawne w hotelarstwie.
Ekonomia i prawo w hotelarstwie Podręcznik Podstawy ekonomiczne i prawne w hotelarstwie
od 30.60 zł
-
Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Technikum Szkoła...
Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Technikum Szkoła policealna Warszawa 2009, wyd. 1, format 160 x 230, objętość 360 str., oprawa miękka Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Jego...
od 32.20 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2
Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwaWarszawa 2011, wyd. 2, format 165 x 235, objętość 128 str., oprawa miękkaW części drugiej znajdują się opisy techniki pracy, metod serwowania potraw i napojów oraz organizacji różnych przyjęć. Zaprezentowano też szczegółowe usługi związane z gastronomią w obiektach hotelarskich.Rozdział 1Techniki i metody serwowania1.1. Wprowadzenie1.2. Serwis z...
od 26.90 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Organizacja pracy w hotelarstwie część 1
Organizacja pracy w hotelarstwie część 1 podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwaWarszawa 2009, wyd. 1, format 170 x 240, objętość 154 str., oprawa miękkaOrganizacja pracy w hotelarstwie ? podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na dwie części.W części pierwszej zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelarstwa na świecie i w Polsce z akcentem...
od 30.00 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Organizacja pracy w hotelarstwie część 2
Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwaWarszawa 2008, wyd. 1, format 170 x 240, objętość 270 str., oprawa miękkaOrganizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady utrzymania porządku i czystości,- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z...
od 38.20 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 1
Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 1 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa Warszawa 2011, wyd. 1, format 165 x 235, objętość 85 str., oprawa miękka Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i...
od 24.80 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Podstawy zarządzania Podręcznik dla studentów kształcącyc...
Kraków 2013, wydanie 1, format 150 x 210, objętość 256 str., oprawa miękka Współczesny sport i rekreacja jest źródłem szczęścia wielu ludzi, a także zjawiskiem społecznym, wychowawczym, kulturowym i gospodarczym znaczącym dla rozwoju społeczności lokalnych, zjednoczonej Europy i całego globu. 60% Europejczyków regularnie uprawia sport w 700 tys. klubach sportowych lub poza nimi.Także turystyka należy do najważniejszych zjawisk ludzklości, a...
od 29.90 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Ekonomia dla bystrzaków
Warszawa 2014, wydanie 2, format 170 x 235, objętość 368 str., oprawa miękka Ekonomia jeszcze nigdy nie była podana w tak klarowny i zrozumiały sposób! W tej książce znajdziesz informacje na temat historii ekonomii i reguł nią rządzących, kilka kluczowych teorii, a także wyjaśnienie skomplikowanej terminologii. Dzięki temu bardzo szybko zaczniesz swobodnie poruszać się w tematyce ekonomicznej, lepiej zrozumiesz ludzi, rząd, stosunki międzynarodowe, biznes, a nawet...
od 32.90 zł Zobacz oferty w 1 sklepie