Jesteś tutaj:Strona GłównaKSIĘGARNIA Książki

Książki

Porównanie cen w KSIĘGARNIA, Książki.

  • W Kuchni. Gorące przystawki i zakąski - Silvana De Lauro

    Gorące przystawki mogą wchodzić w skład każdego menu. Pasują do dań z ryb i mięsa, do warzyw, jajek i serów.Główne składniki? Fantazja i oryginalność!Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani

    0 Ocen produktu

    od 3.82 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • W Kuchni. Ryby i owoce morza - Franca Feslikenian

    Porady dotyczące potraw z ryb i owoców morza: makarony, risotta, zupy, ryby smażone, grillowane...Sukces kulinarny zapewniony!Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.

    0 Ocen produktu

    od 3.82 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • W Kuchni. Fantazyjne potrawy z mięs - Franca Feslikenian

    Proste przepisy na wyśmienite dania. Mnóstwo nowych pomysłów, jak z fantazją przyrządzić mięsa.Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani

    0 Ocen produktu

    od 3.82 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Szybko i smacznie - Makarony orientalne - Praca zbiorowa

    Łatwe przepisy na makarony orientalne.Precyzyjne wskazówki, dokładny czas przygotowania.Wystarczy najbardziej podstawowe wyposażenie kuchni.Każdy przepis został starannie wypróbowany.Dokładne dane o zawartości tłuszczu i wartości odżywczej każdej porcji.

    0 Ocen produktu

    od 4.11 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Szybko i smacznie - Potrawy z woka - Praca zbiorowa

    Łatwe przepisy na potrawy z woka.Precyzyjne wskazówki, dokładny czas przygotowania.Wystarczy najbardziej podstawowe wyposażenie kuchni.Każdy przepis został starannie wypróbowany.Dokładne dane o zawartości tłuszczu i wartości odżywczej każdej porcji.

    0 Ocen produktu

    od 3.96 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Szybko i smacznie - Piknik - Joanna Borysiak (tłum.)

    Proste i szybkie przepisy na dania piknikowe.Precyzyjne wskazówki krok po kroku. Realny czas przygotowania.Wartości odżywcze każdego dnia.Wystarczy najbardziej podstawowe kuchenne wyposażenie.Każdy przepis wypróbowany i dokładnie przetestowany.W serii "Szybko i smacznie" przygotowaliśmy 12 tytułów z prostymi przepisami i znakomitymi fotografiami.

    0 Ocen produktu

    od 3.82 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Zaskakujące tofu - Mariola Białołęcka

    Książka Zaskakujące tofu zawiera ponad 80 inspirujących przepisów i pokazuje, jak kreatywnie i smacznie gotować z tofu w oparciu o potrawy powszechnie znane i lubiane. Zilustrowana pięknymi, apetycznymi fotografiami może przekonać do wypróbowania przepisów nawet najbardziej zagorzałych przeciwników tofu.Łatwe do przyrządzenia i korzystne dla zdrowia tofu jest jednym z najbardziej intrygujących produktów spożywczych na Ziemi.Można z niego przygotować mnóstwo potraw o ciekawym smaku i konsystencji. Tofu może zastąpić twaróg, śmietanę, jogurt, ser oraz jajka w większości potraw. Tutaj jego zaletą jest łatwość i szybkość zastosowania, nie trzeba niczego ubijać, ucierać, wystarczy mikser i odrobina wyobraźni, i mamy pyszne ciastka, ciasta, kremy, musy, dipy, sosy i wiele innych potraw.

    0 Ocen produktu

    od 33.64 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Przepiśnik Made in Poland

    Kołobrulion Przepiśnik MADE IN POLAND

    0 Ocen produktu

    od 23.09 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Porady lekarza rodzinnego. Cukrzyca. Zdrowa dieta - Bożena Br...

    Poradnik medyczny, w którym znajdziesz najnowsze informacje, dotyczące prawidłowego odżywiania się i diety dla cukrzyków.Znajdziesz tu wykaz produktów dozwolonych i zabronionych w cukrzycy.Zasadniczą część poradnika stanowią jadłospisy oraz przepisy na dania dla cukrzyków (np. sałatka buraczkowa z chrzanem, zupa pikantna, nadziewane cukinie, ryba po grecku, pulpety cielęce czy galaretkę truskawkową).Na końcu zamieszczono tabele wymienników węglowodanowych.Bogato ilustrowany, napisany przystępnym językiem, poradnik

    0 Ocen produktu

    od 3.23 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Kuchnia polska według Pięciu Przemian - Monika Biblis

    Nasza wspaniała, polska kuchnia zgodna z filozofią chińskiej medycyny? Tak, to jest możliwe.Chcesz jeść zdrowo i smacznie? Poznaj już teraz tajemnice Pięciu Przemian i ciesz się zdrowiem oraz energią każdego dnia.Wszystkie książki na temat Pięciu Przemian są świetne, ale mają jedną wadę - nie uwzględniają polskiej kuchni, która towarzyszy nam na co dzień. Dlatego powstała ta książka - aby zmienić filozofię jedzenia i gotowania, nie zmieniając swoich dotychczasowych kulinarnych upodobań.Dowiedz się m.in.:- na czym polega filozofia Pięciu Przemian i jak ją stosować w codziennym gotowaniu,- jak różne smaki wpływają na Twój organizm,- co zrobić, aby Twoje życie było pełne harmonii i spokoju,- jak równoważyć smaki, zgodnie z Yin i Yang,- o jakich porach dnia należy przyjmować posiłki.Ponadto autorka pokazuję jak "przerobić" dowolną potrawę tak, aby była harmonijna i zgodna z tradycyjną chińską medycyną.Dowiesz się też, jak duże znaczenie ma pora dnia, pora roku (a jest ich pięć - tak, tak!) oraz kolejność dodawania pięciu smaków i... myślenie!Ale to nie wszystko! W publikacji znajdziesz także mnóstwo sprawdzonych, polskich przepisów, które autorka już za Ciebie "przerobiła" pod kątem Pięciu Przemian. Dzięki temu możesz jeść zdrowo i po polsku.Publikację "Kuchnia polska według Pięciu Przemian" polecamy osobom lubiącym szybkie, zdrowe i łatwe do przygotowania polskie potrawy, a także wszystkim otwartym na nowości i eksperymenty kulinarne.Zobacz, jakie to proste

    0 Ocen produktu

    od 26.69 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • 1000 przepisów. Dania z kurczaka - Praca zbiorowa

    Każda książka z tej serii zawiera setki przepisów oraz kulinarnych inspiracji, które możne wykorzystać przy codziennym gotowaniu. W każdym tomie znajdują się zarówno przepisy na wystawne, pracochłonne dania, które można przygotować na przyjęcie, jak i proste, łatwe i szybkie codzienne posiłki. Mnóstwo zup, drugich dań, makaronów z przeróżnymi sosami oraz smakowitych deserów, wśród których każdy znajdzie coś dla siebie! Z tymi książkami kucharskimi już nigdy nie będziesz miał dylematu: co ugotować na obiad!

    0 Ocen produktu

    od 40.41 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Wędliny domowe - Marta Szydłowska

    Wędliny na polskim stole obecne są na co dzień i od święta. Swoim zapachem i smakiem są w stanie podnieść walory każdego niemal dania. Do łask wraca wspaniała sztuka domowego wyrobu tych mięsnych specjałów. Książka Wędliny domowe podpowie, jak krok po kroku przyrządzić soczysty baleron, peklowaną golonkę, aromatyczną kiełbasę oraz kaszankę. Staropolska tradycja w połączeniu z odrobiną zapału i wiedzy pozwolą każdemu rozkoszować się samodzielnie przyrządzanymi mięsnymi przysmakami.

    0 Ocen produktu

    od 23.99 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Ryby i owoce morza - Praca zbiorowa

    Oprawa TwardaStron 96Format: 200 x 250Przepisy na potrawy z ryb i owoców morzaKorzystając z podanych w tej książce przepisów można przygotować w domu różnorodne potrawy z ryb i owoców morza, zarówno świeżych, mrożonych lub wędzonych, z dodatkiem warzyw, owoców, ziół i przypraw. Można też w dowolny sposób, kierując się własnymi upodobaniami, przepisy te modyfikować, dostosowując do własnych potrzeb. Ponieważ ostateczny smak potrawy zależy nie tylko od podstawowych składników, jakimi są w naszej książce ryby i owoce morza, ale także od jakości i ilości użytych jarzyn, owoców, przypraw i ziół, to ich rodzaj lub ilość, a więc właściwy ich dobór, oddajemy w ręce kreatywnego i z dużą wyobraźnią "kucharza". Często te same składniki użyte w innych proporcjach potrafi ą całkowicie zmienić smak potrawy. Dlatego warto eksperymentować.

    0 Ocen produktu

    od 17.21 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Nie do wiary w kuchni czary - Praca zbiorowa

    Przepisy przedstawione w tej książce mają posłużyć Wam do stworzenia smacznych potraw, które zarazem dają dużo radości i satysfakcji z racji ich niezwykłego wyglądu. Potrawy nie są trudne do wykonania, a najważniejsza jest tu wspólna, rodzinna zabawa przy ich tworzeniu.

    0 Ocen produktu

    od 14.35 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Słodkie przepisy Siostry Anastazji - Anastazjia Pustelnik

    SMAKUJĄ, ZACHWYCAJĄ, INSPIRUJĄ!Przekładańce, serniki, drożdżówki, biszkopty, rolady, torciki...Wypieki z owocami, galaretką, kremem, musem, kruszonką, bitą śmietaną, czekoladą... Przepyszne i pięknie udekorowane.Dla początkujących i doświadczonych miłośników słodkości.To przepisy dla każdego!

    0 Ocen produktu

    od 9.71 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Dieta dr Joanny Budwig Podręcznik - Lothar Hirneise

    Dr Joanna Budwig jest autorką jednej z najskuteczniejszych i najpopularniejszych terapii żywieniowych na świecie. Opracowana przez nią dieta olejowo-białkowa wciąż jest stosowana - i to z sukcesami - do walki z nowotworami i innymi schorzeniami. Niestety, poszukując rzetelnych informacji na temat tej diety można napotkać na poważny problem, gdyż po śmierci autorki opublikowano wiele opracowań proponujących dodatki i ulepszenia tej terapii, które niekoniecznie były zgodne z wytycznymi samej dr Budwig. Niniejsza publikacja jest kompletnym i szczegółowym opracowaniem oryginalnej diety dr Budwig przygotowanym przez jej ucznia. Dzięki tej publikacji, napisanej prostym i zrozumiałym językiem, każdy może się dowiedzieć:? Jaki olej lniany jest odpowiedni do diety olejowo-białkowej?? Czy w diecie olejowo-białkowej można zastąpić twaróg innymskładnikiem?? Dlaczego warto spożywać olej kokosowy?? Jakie są zalecenia dr Budwig dotyczące soku z kiszonej kapustyi olejów ELDI?? Jaki powinien być plan dnia i posiłków w trakcie terapii?? Co można spożywać, a czego nie wolno jeść, będąc na dieciedr Budwig?Ta publikacja z pewnością sprawi, że stosowanie diety dr Budwig wcale nie będzie trudne! Tym bardziej stanie się proste, gdy czytelnik sięgnie również do kolejnego tomu niniejszej publikacji zawierającego wszystkie oryginalne przepisy pochodzące z książki dr Budwig Dieta olejowobiałkowa, wydane z pięknymi ilustracjami.Krótszy opis:Dr Joanna Budwig jest autorką jednej z najskuteczniejszych i najpopularniejszych terapii żywieniowych na świecie. Opracowana przez nią dieta olejowo-białkowa wciąż jest stosowana - i to z sukcesami - do walki z nowotworami i innymi schorzeniami. Niestety, poszukując rzetelnych informacji na temat tej diety można napotkać na poważny problem, gdyż po śmierci autorki opublikowano wiele opracowań proponujących dodatki i ulepszenia tej terapii, które niekoniecznie były zgodne z wytycznymi samej dr Budwig. Niniejsza publikacja jest kompletnym i szczegółowym opracowaniem oryginalnej diety dr Budwig przygotowanym przez jej ucznia.O autorce:Lothar Hirneise jest obecnie największym autorytetem w dziedzinie diety olejowo-białkowej. Swoją wiedzę na ten temat zdobył jako jedyny uczeń, z którym dr Budwig wspólnie opublikowała dwie książki oraz wygłaszała wykłady. Od ponad dziesięciu lat autor w różnych krajach prowadzi wykłady na temat diety olejowo-białkowej. Jest również dyrektorem organizacji Krebs21 oraz jedynego na świecie centrum leczniczego, w którym stosuje się dietę dr Budwig w leczeniu chorych na raka.

    0 Ocen produktu

    od 26.24 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Sezon na piknik. Orzeźwiające napoje - Dobrowolska-Kierył M...

    Seria czterech poręcznych i praktycznych miniporadników. W każdym z nich znajduje się ponad 30 przepisów zarówno dla mięsożerców, jak i dla wegetarian oraz liczne porady, jak przygotować smaczne i zdrowe dania nie tylko na grilla. A wszystko to opatrzone atrakcyjnymi zdjęciami.

    0 Ocen produktu

    od 7.17 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Wykwintne desery - Praca zbiorowa

    Książka ta zawiera przepisy na najsmaczniejsze desery, takie jak: panna cotta,bavarese, zabajone czy parfait. Nie brak też w niej zaskakujących wariacji z pysznymibudyniami i musami w roli głównej. A do tego szczypta cukierniczej teorii i dużopraktycznych porad.Winogronowe bavarese z chantillyBlamanż migdałowyCreme bruléeParfait z nugatem i sosem czekoladowymTortini z ryżu basmatiZabajone z kwiatem pomarańczyOdbiorcy:- miłośnicy wszelkich deserów, zwłaszcza ci lubiący przygotowywać je samodzielnie- osoby szukające niezobowiązującego upominku.Dlaczego warto przeczytać tę książkę:- zawiera niezbędne informacje o sposobach przygotowywania puszystych deserów i ichnajważniejszych składnikach, będących podstawą kulinarnego sukcesu- proponowane przepisy są proste, a jednocześnie ich `rezultat` niezwykle efektowny- staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudzaw czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom

    0 Ocen produktu

    od 19.30 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Szybko i smacznie - Jagnięcina - Praca zbiorowa

    Szybkie i proste przepisy na dania z jagnięciny.Precyzyjne wskazówki, dokładny czas przygotowania.Wystarczy najbardziej podstawowe wyposażenie kuchni.Każdy przepis został starannie wypróbowany.Dokładne dane o zawartości tłuszczu i wartości odżywczej każdej porcji.

    0 Ocen produktu

    od 4.34 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Wędliny. Domowy wyrób. - Łukasz Fiedoruk

    Wydanie 2011r.Oprawa twarda.Strony 112.Format 17,0x24,5cm.

    0 Ocen produktu

    od 26.58 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Koktajle z fantazją - Bibiana Behrendt

    Koktajle są kolorowe, smaczne i na czasie. Czy przygotowanie ich jest skomplikowane? Oczywiście, że nie. Wystarczy sięgnąć po ogólno dostępne, popularne i proste składniki. Wszystko to, co serwowane jest w modnych lokalach, możemy podać też w domu. W tej książce znaleźć można podstawową wiedzę na temat miksowania i ponad 200 przepisów na drinki klasyczne, tropikalne, long drinki, Smoothies oraz koktajle na "dzień po". Zachęcamy do zabawy w barmana. To proste, radosne i niezbyt absorbujące zajęcie. Zapraszamy do zwariowanego świata koktajli. Bądźcie odważni i bawcie się dobrze!

    0 Ocen produktu

    od 32.88 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Nie używaj słowa dieta nowosc - Chantel Hobbs

    Wydanie 2009 stron 264 format 14 x 20 cm Podejmij 5 decyzji, które raz na zawsze pozwolą ci zerwać z nałogiem tycia. Dowiedz się, w jaki sposób straciłam 90 kg nadwagi

    0 Ocen produktu

    od 19.20 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Kuchnia wegetariańska - Sylvia Winnewisser

    W tej książce znajdziesz unikalne przepisy. Lasagne z warzywami, ostre szaszłyki warzywne z owocową nutą, albo wykwintne tartaletki z ziołową jajecznicą nasz zbiór przepisów jest tak urozmaicony, że wcale nie odczujesz braku mięsa, ryb i kiełbasy. Sałatki i przekąski z surowych warzyw i owoców zachwycą Cię w takim samym stopniu jak warzywa gotowane na parze. Urozmaicaj swoje posiłki i rozpieszczaj siebie oraz bliskich wegetariańskimi potrawami przyrządzanymi według nowych przepisów!

    0 Ocen produktu

    od 16.02 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Whisky - Orjan Westerlund

    Whisky to jeden z najbardziej intrygujących trunków na świecie. Książka ta jest dowcipnym i pouczającym wprowadzeniem w historię, tajniki produkcji i charakterystyczne cechy tego wyjątkowego napoju. Skąd wzięła się otaczająca whisky aura tajemniczości? Jakie są najsłynniejsze destylarnie i marki? W czym tkwi sekret produkcji whisky i jak powstają zróżnicowane bukiety aromatów? Na co należy zwrócić uwagę, kiedy degustujemy whisky?Örjan Westerlund omawia w tej książce nie tylko szkocką whisky, irlandzką whiskey i amerykańskiego burbona, ale także przedstawia najlepsze destylarnie w Japonii i innych krajach produkujących ten wyśmienity trunek, a wszystko ilustruje pięknymi fotografiami. Na końcu książki znajduje się lista dziesięciu, według autora, najlepszych gatunków whisky na świecie, a także chronologia dziejów whisky i słowniczek najważniejszych pojęć.

    0 Ocen produktu

    od 27.09 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • SMAKI GRECJI. - Lidia Milewska

    Wydanie 2012r.Oprawa broszurowa.Strony 160.Format 15x21cm.Zwyczaje, tradycje i upodobania kulinarne Greków kształtowały sie przez wieki zarówno pod wpływem biegu historii ich ojczyzny, jak i warunków naturalnych kraju. Wielka zaleta kuchni greckiej jest duzy udział warzyw i aromatycznych przypraw. Miesa serwuje sie duszone lub grillowane. Do wiekszosci posiłków podaje sie sery i pieczywo. Wszechobecnym tłuszczem jest oliwa z oliwek. Potrawy sa smaczne, apetyczne i zdrowe. Greczynki uwazaja, ze kuchnia jest niczym teatr. Im wiecej serca włozymy w to, co robimy, tym lepszy bedzie efekt i aplauz gosci. Wystarczy wybrac jeden z przepisów, w zaleznosci od upodoban, nastroju i posiadanych produktów, odnalezc w sobie troche dobrych checi oraz zapału i... sukces murowany!

    0 Ocen produktu

    od 13.78 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Dieta przeciwstresowa - Elżbieta Rymar

    W książce opisano fizjologię stresu i znaczenie diety w walce ze stresem. Zasadniczą część książki stanowi omówienie diety w najważniejszych aspektach przeciwdziałania stresowi.

    0 Ocen produktu

    od 30.78 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Sztuka fermentacji - Katz Sandor Ellix

    Najbardziej wyczekiwana książka kulinarna 2016 roku! Światowy bestseller i zdobywca prestiżowych nagród dla najlepszych książek kulinarnych! Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie się nam pod ręce! Przygotuj się na gorący trend kulinarny, który podbija magazyny kulinarne, programy śniadaniowe, prestiżowe restauracje i rozpala serca wszystkich tych, których pasją jest gotowanie. Podsycać atmosferę będzie specjalista w tej dziedzinie, światowy guru fermentacji - Sandor Ellix Katz i polskie wydanie Sztuki fermentacji! Ponad 600 stron unikalnej, gromadzonej przez wiele lat wiedzy o tym, jak ukisić dosłownie każdą jadalną roślinę. Sprawdzone przepisy z całego świata na niezwykle zdrową kombuchę (czyli fermentowaną herbatę), pastę miso, natto (fermentowana soja bogata w witaminę K), jogurty, miody pitne, wino, piwo i przepyszne kiszone warzywa, owoce, orzechy, ryby i mięso. Jeśli nigdy nie próbowałeś kiszonych pomidorów lub kalarepy, teraz masz ku temu świetną okazję. Z Sandorem Katzem kiszenie staje się dziecinnie proste, a inspirujące przepisy i metody fermentacji rozbudzają apetyt na więcej. Z tej opasłej księgi dowiesz się także, jakie korzyści zdrowotne płyną z jedzenia fermentowanej żywności, a także, jak wykorzystać proces fermentacji i pleśń do uzyskania energii i tym samym, wspomagać środowisko naturalne. Dodatkowo, autor przystępnie wyjaśnia, jakich błędów podczas kiszenia unikać i przygotowuje adeptów sztuki fermentacji na wszelkie niespodzianki i trudności, które mogą napotkać, oraz radzi, jak można je naprawić w trakcie przygotowywania żywności. Zacznij siać ferment i poznaj wszystkie tajniki wieloletniej tradycji fermentacji! "Ważne jest, by zrozumieć że fermentacja jest naturalnym fenomenem o zasięgu znacznie szerszym niż praktyki kulinarne. Komórki w naszym ciele mają zdolność fermentacji. Innymi słowy, ludzie nie wymyślili lub stworzyli fermentacji; bardziej prawdziwe jest twierdzenie, że fermentacja stworzyła nas".  - Sandor Ellix Katz

    0 Ocen produktu

    od 52.02 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Kuchnia polska. Ciasta i torty - Izabela Jesołowska

    Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie.

    0 Ocen produktu

    od 4.68 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Gotowanie w kombiwarze - Marta Szydłowska

    Kombiwar to coraz częściej stosowany w kuchni sprzęt. Jego nieskomplikowana obsługa i samodzielność sprawiają, że przygotowanie codziennych posiłków staje się mniej czasochłonne. Dania przyrządzone w kombiwarze są także znacznie zdrowsze, niż te przyrządzone na ociekającej tłuszczem patelni. Prezentowana książka to zbiór niezbędnych wskazówek i przepisów na wyśmienite potrawy oraz desery z kombiwaru.

    0 Ocen produktu

    od 4.55 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Owocowe rarytasy - Zbigniew Gruca

    Przegląd gatunków należących do owocowych rarytasów: Aktinidia, Aronia czarnoowocowa, Ałycza, śliwa wiśniowa, Berberys Thunberga, Bez czarny, Borówka brusznica, Cytryniec chiński, Czeremcha amerykańska, Dereń jadalny, Jarząb pospolity, jarzębina, Morwa biała, Pigwa pospolita, Pigwowiec japoński, Rokitnik zwyczajny, Suchodrzew jadalny, jagoda kamczacka, Świdośliwa, Żurawina wielkoowocowa.Przepisy kulinarne z tych owoców.

    0 Ocen produktu

    od 24.28 zł Zobacz oferty w 1 sklepie


Copyright © e-ceny.pl - najlepsza porównywarka cen, najlepsze e-centrum handlowe! Starcode Systems Wykonanie eBiznes.pl
Strona używa plików cookies, więcej informacji.