Kulinarne
Porównanie cen w KSIĘGARNIA, Książki oraz Kulinarne.
-
Małże Szybko i smacznie - Praca zbiorowa
Zasmakuj w magicznym świecie małży, owocu morza, który jest spokrewniony z ostrygami i przegrzebkami, a jednocześnie zachowuje swój wyjątkowy charakter.Szybkie i proste przepisy na potrawy z małży.Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania.Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy.Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego.Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.
od 8.27 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Mały Szef Kuchni
Książeczka Mały kuchcik to wspaniała propozycja dla najmłodszych, którzy chcą bawić się w kuchni przygotowując proste potrawy. Przepisy w ksiażce są proste a składniki dostępne w podstawowych delikatesach. Książka zawiera 25 przepisów z całego świata oraz instrukcje przygotowania krok po kroku. Każdy etap przygotowania potrawy przedstawiony na kolorowych ilustracjach, wszystko po to, aby gotowanie było tak proste, jak tylko to możliwe, dla Ciebie i dla twojego małego kuchcika. Książka dodatkowo zawiera specjalne strony ze wskazówkami dotyczącymi alergii, z przelicznikami międzynarodowych miar oraz z informacjami na temat podstawowego wyposażenia kuchni.
od 18.39 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Mały Cukiernik
Książeczka Mały cukiernik to wspaniała propozycja dla najmłodszych, którzy chcą bawić się w kuchni przygotowując proste wypieki. Książka zawiera ponad 20 przepisów z całego świata oraz instrukcje przygotowania krok po kroku. Każdy etap przygotowania słodkości, czy innych przysmaków przedstawiony na kolorowych ilustracjach, wszystko po to, aby ich przygotowanie było tak proste, jak tylko to możliwe, dla Ciebie i dla twojego małego cukiernika. Książka dodatkowo zawiera specjalne strony ze wskazówkami dotyczącymi alergii, z przelicznikami międzynarodowych miar oraz z informacjami na temat podstawowego wyposażenia kuchni.
od 18.39 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Małe pyszności ptysie, herbatniki i inne ciasteczka. - Praca...
Wydanie 2012r.Oprawa twarda.Strony 30.Format 15,5x15,5cm.Oto zbiór cukierniczych sekretów i zarazem szybki kurs ciastkarstwa z praktycznymi poradami i nauką podstawowych technik. Zawiera wiele przepisów na babeczki, herbatniki, bezy i inne ciasteczka: od słodkich całusków po smaczne ptysie z kremem, od tradycyjnych racuszków z jabłkami po ciasteczka migdałowe. Amaretti Krapfen w herbacie Marron glacé Tartaletki z kremem bavarese Cannoli Frutta martorana Maślane obwarzanki Ciastka z czekoladą i pieprzem Ta książka kierowana jest do: - miłośników wszystkiego, co słodkie, zwłaszcza ci lubiący samodzielnie przygotowywać pyszne desery - osób szukających niezobowiązującego upominku. Warto sięgnąć po tę książkę, gdyż: - zawiera podstawowe informacje o składnikach słodkich przysmaków i podstawowych rodzajach ciast, pozwalające z wielką satysfakcją rozwijać pasje cukiernicze - proponowane przepisy są proste, a jednocześnie zaskakują wyrafinowanym efektem - staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.
od 21.27 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
MAŁE DANIA. - Małgorzata Capriari
Wydanie 2012r.Oprawa twarda.Strony 264.Format 16x23,5cm.Tradycja zaczynania posiłków (szczególnie tych bardziej uroczystych) od urozmaiconych przekąsek jest w polskiej tradycji kulinarnej głęboko zakorzeniona. Zresztą, jak się można dowiedzieć z encyklopedii Glogera, w staropolskiej kuchni, już w XVII wieku przekąski nazywano... antypastem! Przejęte z języka włoskiego antipasti, jak sama nazwa wskazuje (ante - przed, pasto - posiłek), to małe danka, podawane tradycyjnie przed właściwym posiłkiem, zazwyczaj w celu pobudzenia apetytu. Serwuje się je w małych ilościach, a zdecydowany, nierzadko pikantny smak ma wywołać zainteresowanie jedzeniem nawet u najbardziej rozpieszczonych i wybrednych smakoszy; talerz pełen smakołyków pozwala gościom (z zasady nieco wygłodzonym) przetrwać okres przygotowania (zwykle upieczenia) głównego dania. Żyjemy w epoce ciągłego pośpiechu. Za przyspieszonym tempem życia stara się nadążyć współczesna kuchnia domowa, oferując dania, których przygotowanie jest łatwe i nieczasochłonne. Dziś stały się one czymś więcej niż tradycyjnymi przekąskami. Stanowią domową alternatywę dań kupnych i niewielkim stosunkowo nakładem sił i środków pozwalają cieszyć się smacznym, prawdziwie domowym jedzeniem, niemal takim, jak u mamy czy u babci. Małe dania stanowią także ostatnio podstawę menu imieninowego czy nawet świątecznego, poprzez swoją różnorodność gwarantując, że każdy z zaproszonych gości znajdzie coś, co mu naprawdę przypadnie do gustu. Oczywiście takich małych dań nasza kuchnia zna bardzo wiele. Tutaj pomieszczono dania popularne oraz nieco mniej znane, ale ze wszech miar zasługujące na wypróbowanie.
od 17.10 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Mała wielka uczta - Stępień Paulina, Stępień Michał
Pierwsza książka autorki jednego z najpopularniejszych blogów kulinarnych w Polsce. Tych przepisów nie znajdziecie na blogu! Paulina Stępień to jedna z najbardziej rozpoznawalnych blogerek w Polsce. Od pięciu lat prowadzi blog kotlet.tv. Z jej przepisów korzystają setki tysięcy osób miesięcznie. W książce znalazło się 130 nowych przepisów na atrakcyjne potrawy, dobranych tak, aby sprawdziły się zarówno podczas niedzielnego obiadu, jak i w tygodniu, gdy brakuje czasu na gotowanie, aby było smacznie i dla całej rodziny. Każdy przepis to sprawdzony pomysł na danie. Swoje pomysły na potrawy Paulina wynajduje w starych rodzinnych zeszytach, ale też podróżując i odkrywając lokalne polskie przysmaki
od 45.84 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Mała paryska kuchnia - Rachel Khoo
Mała paryska kuchnia zawiera 120 prostych przepisów na tradycyjne francuskie potrawy, w tym te najbardziej znane: od bouilabaise i boeuf bourguignon po creme brulee i tarte tatin. Nie jest to jednak kolejny zbiór receptur na klasyczne francuskie specjały, ale też opowieść o tym, jak autorka książki je odkrywała i adaptowała, dodając własne pomysły.Uroki francuskiej kuchni, ostatnio zepchniętej nieco do lamusa, roztacza przed nami Rachel Khoo - Angielka, która swoje prawdziwe powołanie odnalazła w Paryżu. Absolwentka słynnej akademii gotowania Le Cordon Bleu, prowadząca w telewizji BBC program "Paryskie gotowanie z Rachel Khoo", w swojej maleńkiej kuchni udowadnia, że przyrządzanie francuskich smakołyków jest naprawdę nieskomplikowane i możliwe w każdych warunkach.
od 48.76 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Mali Szefowie Kuchni - Joseph Seeletso
Mali szefowie kuchni to książka zawierająca ponad 50 przepisów specjalnie przygotowanych i skierowanych do młodych ludzi, którzy odkryli w sobie chęć do gotowania i poznawania trudnej sztuki kulinarnej. Wybrane przepisy mają inspirować, budzić zainteresowanie adeptów sztuki kulinarnej do poszukiwania nowych smaków i tworzenia autorskich przepisów.Książka została wzbogacona o innowacyjne rozwiązanie na rynku wydawniczym - aplikację TAP2C. Dzięki niej Czytelnicy mogą skorzystać z dodatkowych treści multimedialnych.
od 31.78 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Make Cooking Easier. Przepisy na cztery pory roku - Zosia Cudn...
Przepisy na cztery pory roku to autorska książka Zosi Cudny, założycielki jednego z najbardziej popularnych blogów kulinarnych w Polsce - Makecookingeasier.pl. Stronę codziennie odwiedzają tysiące czytelników w poszukiwaniu prostych, ale pysznych i opartych na naturalnych składnikach przepisów kulinarnych. Książka jest połączeniem doskonałej kuchni i fantastycznych zdjęć, które wyostrzają zmysły i pobudzają smaki. Została pomyślana tak, aby ilustrować poszczególne etapy gotowania i pieczenia. Autorka ukazuje przyjemność płynącą z jedzenia w gronie rodziny, pokazując, że atmosferę rodzinnego ciepła można budować samemu każdego dnia. Wystarczy trochę inspiracji. A z pewnością znajdziecie ją w tej wyjątkowej książce. Autorka w ciągu zaledwie 3 lat zdobyła kilkadziesiąt tysięcy fanów w Polsce i za granicą. Od 3 lat współpracuje z serwisem Onet.pl, współtworzy dział kulinarny na popularnym blogu Makelifeeasier.pl oraz realizuje sesje zdjęciowe swoich potraw dla popularnych czasopism. Mieszka z dwuletnią córeczką i mężem w Gdyni-Orłowie i na co dzień z ogromną przyjemnością publikuje autorskie przepisy na swoim blogu.
od 34.09 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Makarony. Szybko i smacznie. - Praca zbiorowa
Wydanie 2012r.Oprawa twarda.Strony 48.Format 19,5x24,0cm.Proste i szybkie przepisy, które będą idealne na dania z makaronem!Precyzyjne wskazówki krok po kroku.Realny czas przygotowania. Wartości odżywcze każdego dania. Wystarczy najbardziej podstawowe kuchennewyposażenie. Każdy przepis wypróbowany i dokładnie przetestowany.
od 4.34 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Makarony. 50 łatwych przepisów - Mario Grazia (przepisy), Ma...
Długa i fascynująca historia makaronu pozostawiła ślady na całym terytorium Włoch. Pierwsze wzmianki o nim sięgają czasów Etrusków i Rzymian. W średniowiecznych zapisach pojawiają się informacje o suszonym makaronie na Sycylii. I dalej, od czasów renesansu dokumenty prowadzą nas od narodzin pierwszych wytwórni makaronu w Ligurii i Neapolu, poprzez liczne transformacje wzajemnie wpływających na siebie technologii produkcji i wymogów smakowych, aż po ich stan obecny.Historia makaronu we Włoszech jest silnie związana z firm Barilla i jej rodziną założycielską. Już w dokumentach z roku 1553 wspomniany jest Ovidius Barilla zwany `Mistrzem białej sztuki` z miasta Parma. Przekazywał on swoją wiedzę z pokolenia na pokolenie, aż do Pietro Barilla Seniora, który w roku 1877 założył sklep z pieczywem i makaronem przy Strada Maestra di San Michele. Sklep ten stał się zalążkiem obecnego przedsiębiorstwa Barilla, lidera wśród włoskich producentów makaronu i ambasadora włoskiej sztuki kulinarnej w ponad 100 krajach.Ta książka jest zbiorem najważniejszych tradycyjnych przepisów, które Academia Barilla popularyzuje na całym świecie.
od 18.44 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Makarony, pierogi i naleśniki oraz inne dania z mąki, kaszy ...
Wydanie 2010r.Oprawa twarda.Strony 120.Format 24,5x22,5cm.W tomie "Makarony, pierogi i naleśniki", poza tytułowymi daniami, znalazły także receptury m.in. na znakomite zapiekanki, placki, kluski i wiele innych dań z mąki, kaszy oraz ryżu.Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
od 25.65 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Makarony Szybko i smacznie - Hanna Boguta-Marchel (tłum.)
Proste i szybkie przepisy na pyszne potrawy z makaronu. Precyzyjne wskazówki krok po kroku. Realny czas przygotowania.Wartości odżywcze każdego dnia.Wystarczy najbardziej podstawowe kuchenne wyposażenie. Każdy przepis wypróbowany i dokładnie przetestowany. W serii "Szybko i smacznie" przygotowaliśmy 12 tytułów z prostymi przepisami i znakomitymi fotografiami.
od 3.58 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Makarony i sosy - Praca zbiorowa
Kuchnia włoska znalazła wiele sympatyków na całym świecie. Makarony stały się bardzo popularne i można z nich komponować wspaniałe i smaczne dania. Prezentowana książka zawiera przepisy na dania z makaronów i sosów o różnych smakach tak, by zadowolić nawet najwybredniejsze podniebienia.
od 4.05 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Makarony - Drouet Valery, Viel Pierre-Louis
Odkryj ponad 50 przepisów na makarony, gotowe i domowe, lasagne, cannelloni, gnocchi, zapiekanki i ravioli... Znajdziesz tu wspaniałe przepisy zawierające proste instrukcje, jak krok po kroku zrobić samemu domowy makaron.Przygotuj obfite posiłki wykonane z troską o dobór naturalnych składników, idealne na spotkania z przyjaciółmi czy inne miłe chwile, na przykład: spaghetti ze smażoną wołowiną, rigatoni nadziewane serem owczym i oliwkami, lasagnię szafranową z owocami morza, penne z karczochami i boczkiem, fusili z parmezanem i truflami, tortelli z szynką i kremem orzechowym... a nawet ravioli z czekoladą!
od 26.74 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Makaron. Zestaw z akcesoriami - Praca zbiorowa
Zestaw zawiera książkę z przepisami, tarkę do serów oraz szczypce do spaghetti oraz porcelanowy talerzyk. To wspaniały prezent dla miłośników makaronu.Różnorodne, łatwe do wykonania i pięknie zilustrowane przepisy będą z pewnością inspiracją dla wszystkich, którzy lubią gotować, a dołączone przybory pozwolą profesjonalnie zaserwować przygotowane samodzielnie dania
od 25.26 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Makaron. Najlepsze sprawdzone przepisy - Praca Zbiorowa
Książka kucharska pełna fachowych porad, prostych instrukcji krok po kroku i sprawdzonych przepisów - przyda się w każdym domu.Makaron w różnorodnych wersjach i odmianach dostarcza miłych kulinarnych doznań wielu narodom. Włosi nie mogliby żyć bez swojej ukochanej "pasty", która od wieków towarzyszy im na emigranckich szlakach przez całą Europę i obie półkule naszej planety.Niniejsza książka oddaje honor prostocie wielu przepisów klasycznych, przekazywanych z pokolenia na pokolenie, ale wprowadza również nieco nowych, oryginalnych i uwspółcześnionych. Główny bohater - makaron w całym swym bogactwie - występuje tu jako składnik zup, sałatek, przystawek i dań głównych, z wyśmienitymi sosami i w nowatorskich kombinacjach.
od 26.85 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Makaron. Kuchnia włoska - Praca zbiorowa
Proste przepisy na wspaniałe makaronowe dania sprawią, że zachwycisz każdego smakosza kuchni włoskiej. Z książki dowiesz się, jak przygotować wyśmienite zupy, przystawki, dania z drobiu, ryb i owoców morza - wszystkie z makaronem. Z dodatkiem sosów ziołowych, warzywnych i mięsnych nie tylko wspaniale smakują, ale mają także cenne wartości odżywcze, m.in. błonnik, białka i witaminy z grupy B.
od 14.35 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Makaron - Zestaw - Praca zbiorowa
wyd. Olesiejuk Sp. z o.o.
od 23.41 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Magiczna książka kucharska. Kulinarny tarot - Joanna Bochacz...
W książce znalazła się zwięźle opisana historia kart Tarota, który pojawił się w średniowiecznej Europie. Symbolika tychże kart w formie, w jakiej znana jest obecnie, kształtowała się w ciągu stuleci. Współcześnie powstaje wiele różnego rodzaju talii, które różnią się w ciągu stuleci. Współcześnie powstaje wiele różnego rodzaju talii, które różnią się techniką wykonania, ekspresją, indywidualną interpretacją twórcy, transformacją i ekspozycją symboli. Na potrzeby tego opracowania autorka stworzyła satyryczne rysunki poszczególnych kart, a tym samym kulinarny zbiór wizerunków 22 wielkich Arkanów. Każda z kart została również opisana, a opisy te stanowią poetyckie preludium do przepisów kulinarnych sprawdzonych przez pisarkę. W końcu gotowanie to sztuka, tak samo jak właściwa komunikacja z kartami.
od 17.19 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Łódzka kuchnia czterech kultur The Lodz Cuisine of Four Cult...
Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym stykamy się na co dzień łódzka kuchnia. Choć nawet przez mieszkańców ziemi obiecanej kojarzona jest jedynie z kilkoma popularnymi potrawami, to warto przyjrzeć się bliżej jej wielokulturowemu bogactwu. Książka prezentuje przepisy na ponad 30 potraw wywodzących się z kuchni niemieckiej, żydowskiej, rosyjskiej i polskiej, które jadało się w przedwojennej Łodzi. Od skromnych i ubogich dań podawanych w domach pracowników fabryk poprzez sezonowe potrawy z wiejskich chałup aż po wyszukane przysmaki z fabrykanckich stołów. Niektóre z nich są dobrze znane i chętnie gotowane do dziś, jak zalewajka czy prażoki, a inne, jak rosyjski razsolnik czy niemiecki wellfleisz, odkrywamy na nowo. Wszystkie propozycje opracowane zostały na podstawie tradycyjnych przepisów przez najlepszych łódzkich szefów kuchni, którzy nadali im nowoczesny charakter. Książka Łódzka Kuchnia Czterech Kultur pozwoli czytelnikom nie tylko lepiej poznać tradycyjną łódzką kuchnię, ale także przywróci zapomniane dania na nasze stoły.
od 27.27 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Łosoś i pstrąg. Przygotowanie i podawanie. Porady profesjon...
Wydanie 2010r.Oprawa broszurowa.Strony 56.Format 18,5x24,5cm. Ta książka otworzy przed Tobą drogę na szczyt mistrzostwa kulinarnego i pomoże opanować sztukę przyrządzania i podawania dań tak, jak to się robi w najlepszych restauracjach. Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana... Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
od 4.12 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Łatwe potrawy - Praca zbiorowa
Jest wiele dań, które po prostu nie mogą się nie udać. Właśnie takie można przygotwać z pomocą zebranych w książce łatwych przepisów i praktycznych porad gwarantujących doskonały efekt. Każdy ma szansę przekonać się, że przyrządzanie smacznych posiłków nie jest wcale tak trudne, jak się powszechnie uważa. 56 podanych w książce przepisów ułatwi przyrządzanie potraw na co dzień i na specjalne okazje.
od 12.17 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Łatwa kuchnia japońska. - Emi Kazuko
Wydanie 2011r.Oprawa broszurowa.Strony 212.Format 20,5x20,5cm.Tradycyjna kuchnia japońska opiera się na wodzie - wszystkie dania można przygotować bez kropli oleju!!!Oryginalne japońskie potrawy w przystępnej wersji - ciesz się ich smakiem we własnym domu. Ponad 70 atrakcyjnie zilustrowanych przepisów na zdrowe dania o delikatnym smaku i pięknym wyglądzie.
od 26.47 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Łasuch literacki - Małgorzata Musierowicz
W "Łasuchu" wierni fani Małgorzaty Musierowicz znajdą wszystkie smakowitości przygotowywane przez jej bohaterów w poszczególnych tomach "Jeżycjady". Deserem do każdego dania jest zabawna historyjka albo przypomnienie, na jakich to uroczystościach dana potrawa pojawiła się u Borejków.
od 9.18 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Lunch box. Do pracy. Do szkoły. Na wycieczkę - Sarah Putman ...
Propozycje zdrowych, pożywnych i apetycznych posiłków do samodzielnego przygotowania jako lunch. Kanapki, ,,sajgonki", paszteciki, sałatki, pasty - ponad 50 przepisów na zdrowe posiłki, które sprawią, że nie będziemy sięgać na mieście po produkty typu ,,fast food". Liczne inspirujące ilustracje.
od 17.10 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Lody Szybko i smacznie - Joanna Borysiak (tłum.)
Proste i szybkie przepisy na przepyszne lody.Precyzyjne wskazówki krok po kroku. Realny czas przygotowania.Wartości odżywcze każdego dnia.Wystarczy najbardziej podstawowe kuchenne wyposażenie.Każdy przepis wypróbowany i dokładnie przetestowany.W serii `Szybko i smacznie` przygotowaliśmy 12 tytułów z prostymi przepisami i znakomitymi fotografiami.
od 3.57 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Lody - Shelly Kaldunski
Ponad 40 przepisów na domowe lody na patyku, które uświetnią każde przyjęcie, letnie grillowanie czy będą doskonałą niespodzianką dla dzieci na zdrowy podwieczorek. Sprawdzone pomysły na mrożone przysmaki o smaku soczystych brzoskwiń, orzeźwiającego arbuza, kremowej czekolady z dodatkiem wanilii lub sernika przekładanego kremem malinowym to tylko niektóre z propozycji. W książce znajdują się tez liczne wskazówki , jak odpowiednio zamrażać lody oraz jak łączyć smaki, także te mniej znane, nowoczesne: werbenę z cytryna, lawendę czy mimozę z ogórkiem i szampanem. Wszystkie przepisy są zilustrowane pięknymi fotografiami.
od 20.44 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Likiery błyskawiczne - Klaus Hagmann
W poradniku znajdziecie Państwo podstawowe wiadomości, jak też szczegółowe informacje na temat wyrobu likierów, a także rady dla sprzedawców wyrobów własnych i profesjonalistów. Liczne przepisy są łatwe do realizacji. Oferują Czytelnikowi wiele nowych pomysłów i mogą być modyfikowane w zależności od własnego gustu.
od 14.46 zł Zobacz oferty w 1 sklepie
-
Likiery - Aleksandra Dobrzańska (tłum.)
Owocowe, kremowe i korzenne likiery własnej produkcji - do posmakowania w miłym towarzystwie i uczczenia wyjątkowych chwil, idealne na prezent. Klasyczny likier porzeczkowy i zupełnie nowy likier migdałowo - marcepanowy, lubiany od dawna likier jajeczny i szybka pinacolada - 40 przepisów Dr. Oetkera spełni każdą zachciankę. Klarowny likier truskawkowy, kremowy likier śmietankowy toffi lub niepowtarzalny, aromatyczny likier gorzki - poczujesz w nich perfekcyjną harmonię truskawek i rumu, toffi i wódki lub karczochów i ginu. Wszystkie przepisy zostały wypróbowane i opisane w taki sposób, że sukces jest zapewniony. Dr. Oetker nie poprzestaje na recepturach - fantastyczne zdjęcia sugerują, jak podawać i w czym przechowywać każdy trunek.
od 15.53 zł Zobacz oferty w 1 sklepie