Jesteś tutaj:Strona GłównaKSIĘGARNIA Książki

Książki

Porównanie cen w KSIĘGARNIA, Książki.

  • Pokonywanie trudności w uczeniu się dzieci z dysleksją

    Kraków 2012, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 332 str., oprawa miękkaZastosowana przez Autorkę metoda to propozycja indywidualnego przebiegu działań edukacyjnych, który z powodzeniem może być modyfikowany i dostosowywany do potrzeb i możliwości [?] danej klasy. Na podkreślenie ze wszech miar zasługuje zwrócenie [?] uwagi na postawę nauczyciela jako kreatora indywidualnych podejść i preferencji dla każdego dziecka z osobna. Nauka...

    0 Ocen produktu

    od 31.90 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Pokrętne ścieżki długodystansowca Lepsze i gorsze powody d...

    Jak wygrać z Pfujem i przeżyć olśnienie? Czy wiesz, kto to jest Pfuj? To ten mały, grubiutki, wredny cherubinek, który towarzyszy Ci w trakcie biegania. No, może Twój akurat nazywa się inaczej, ale na pewno robi to samo ? na wszelkie sposoby próbuje zniechęcić Cię do wysiłku. Podsuwa Ci obraz wygodnego fotela, sałatki z majonezem albo powolnego spaceru, podczas gdy biegniesz właśnie ultramaraton i dochodzisz do ściany... Wysyła za Tobą bandę...

    0 Ocen produktu

    od 29.20 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Pola magnetyczne i światło w medycynie i fizjoterapii

    Bielsko-Biała 2013, wydanie 1, format 165 x 240, objętość 470 str., oprawa twarda Pole elektromagnetyczne, jako czynnik fizyczny, jest nie do pominięcia w pracy i życiu osobistym człowieka. W przekonaniu wielu osób wpływ tego czynnika na życie i zdrowie jest niejasny, stąd skutki psychiczne i społeczne są często obciążone brakiem wiedzy. Pole elektromagnetyczne to też światło, a ostatnie dziesięciolecia przyniosły wiele istotnych odkryć w obszarze terapeutycznego...

    0 Ocen produktu

    od 73.80 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polio Historia pokonania choroby Heinego-Medina

    Historia wielkiej mobilizacji amerykańskiego społeczeństwa przeciw najbardziej przerażającej chorobie XX wieku. David M. Oshinsky przedstawia niezwykłą historię przerażającej epidemii i intensywnych starań znalezienia lekarstwa na chorobę Heinego-Medina. Wykorzystując niedawno udostępnione dokumenty, autor maluje przed czytelnikiem pełen napięcia obraz dramatycznego wyścigu po szczepionkę: szaleńczą rywalizację naukowców i ich nieokiełznanych ambicji.Epidemia...

    0 Ocen produktu

    od 38.20 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polish culinary paths - Magdalena Tomaszewska-Bolałek

    Jak smakuje Polska? Na to pytanie stara się odpowiedzieć Magdalena Tomaszewska-Bolałek w książce pod tytułem Polish Culinary Paths. Ponad 140 stronicowe pełne pięknych fotografii wydanie zaprasza czytelników w niezwykłą podróż przybliżając smaki i zapachy kuchni polskiej. Dzięki książce czytelnicy poznają historię polskiej kultury żywieniowej, a także popularne składniki oraz produkty. Rys historyczny uzupełniony jest legendami, podaniami, jak również odwołaniami do znanych osobistości (między innymi: Fryderyka Chopina, Mikołaja Kopernika, Marii Konopnickiej, Bolesława Leśmiana), sztuki i literatury. Publikacja zwiera ponadto 16 prostych przepisów.

    0 Ocen produktu

    od 40.08 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Politologia Podręcznik akademicki

    Warszawa 2010, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 250 str., oprawa miękka Adresatami tego podręcznika są zainteresowani ? z racji zaangażowania politycznego bądź studiów ? wiedzą o: polityce ? jej miejscu i roli w życiu społecznym, prawidłowościach i patologiach w jej pojmowaniu i realizowaniu; podstawowych aspektach stosunków politycznych ? podmiotowości i przedmiotowości, władzy i podporządkowaniu, celach, narzędziach i metodach...

    0 Ocen produktu

    od 40.90 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polityka karmienia piersią

    Warszawa 2011, wydanie 3, format 160 x 240, objętość 412 str., oprawa miękka Inspirująca jak "NO LOGO" i poruszająca jak "Fast Food Nation", "Polityka karmienia piersią" ujawnia fundamentalne znaczenie karmienia niemowląt dla zdrowia publicznego w XXI wieku.Co 30 sekund na świecie umiera dziecko, które zachorowało, ponieważ nie było karmione piersią, lecz otrzymywało z butelki mleko w proszku lub inny produkt, stwarzający ryzyko dla zdrowia.W swojej świetnie...

    0 Ocen produktu

    od 38.60 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska Atlas turystyki wiejskiej 2010/2011

    Warszawa 2010, wyd. 1, format 150 x 200, objętość 287 str, oprawa miękkaZ wielką przyjemnością polecam Państwu Atlas Turystyki Wiejskiej "Wieś polska zaprasza" wydany przez Polską Federację Turystyki Wiejskiej "Gospodarstwa Gościnne". Polska Organizacja Turystyczna, której zadaniem jest prowadzenie wszechstronnych działań na rzecz promocji i rozwoju turystyki polskiej w kraju i zagranicą wspiera inicjatywy, które są bliskie naszym...

    0 Ocen produktu

    od 24.90 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska gady płazy i ryby Encyklopedia ilustrowana

    Niniejsza publikacja to przede wszystkim doskonałe źródło wiedzy i solidne kompendium na temat gadów, płazów i ryb. W albumie przedstawiono charakterystyczne gatunki występujące w Polsce. Można dowiedzieć się, jak wyglądają, czym się odżywiają i gdzie je spotkać w naturze, a także przeczytać o ich zwyczajach rozrodczych, trybie życia i czyhających na nie zagrożeniach. Rzadko publikowane informacje, interesujące fakty naukowe i ciekawostki to atut tego...

    0 Ocen produktu

    od 21.20 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska Geografia atrakcji turystycznych

    Kraków 2009, wydanie 7, format 165 x 235, objętość 304 str., oprawa miękka Książka zawiera opis atrakcji i walorów turystycznych Polski w układzie problemowym oraz regionalnym. Za podstawę opisu przyjęto regiony administracyjne (obecne województwa), a w ich obrębie jednostki fizjograficzne wg podziału J. Kondrackiego. Ponadto zamieszczono opisy szlaków turystycznych, słownik podstawowych terminów i pojęć, liczne mapy, tabele i wykresy, bogaty...

    0 Ocen produktu

    od 18.60 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia domowa - Hanna Szymanderska

    Polska kuchnia domowa zawiera wiedzę o naszej wspaniałej kuchni: dawnej i współczesnej, "oficjalnej" i regionalnej, środkowopolskiej oraz kresowej, a treść przepisów urozmaicają ciekawostki z historii polskiej sztuki kulinarnej. Składa się na nią unikalny zbiór przystępnie podanych przepisów, które pobudzają wyobraźnię i inspirują do śmiałych działań w kuchni zarówno osoby początkujące, jak i doświadczonych miłośników sztuki gotowania.

    0 Ocen produktu

    od 8.76 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia myśliwska - Hanna Szymanderska

    Polowano u nas od zarania dziejów: polowali królowie i magnaci, rycerstwo i szlachta, a także niższe stany. Współczesnego myśliwego także cieszy każda chwila spędzona na łonie natury i przy łowiectwie. Sezonem dziczyzny jest jesień i wczesna zima, wtedy mięso jest najsmaczniejsze. Książka dostarcza oryginalne przepisy na potrawy z dziczyzny, ciekawostki kulinarne i anegdoty, ukazuje fascynujący obraz obyczajów myśliwskich.

    0 Ocen produktu

    od 19.98 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia myśliwska. - Ewa Aszkiewicz

    Wydanie 2012r.Oprawa twarda.Strony 138.Format 16,5x24cm.Jeszcze w połowie XX wieku mięso zwierzyny łownej często gościło na stołach, także w Polsce; później zainteresowanie nim -z wielu powodów -zmalało. Po latach przerwy wraca do łask. Bardzo dobrze, bo odpowiednio przyrządzone, uważane jest za wykwintny przysmak.Jakkolwiek poszukiwanie składników i przygotowanie dań z dziczyzny będzie wymagało nieco więcej wysiłku, warto go podjąć. Autorka sięgnęła do rodzinnych zapisków kulinarnych i proponuje sprawdzone przepisy kuchni myśliwskiej, zachęcając do odkrywania na nowo różnorodnych, niebanalnych smaków.Książka dostarczy wielu pomysłów na pyszne potrawy. Sięgając do tradycji, zaskoczymy naszych najbliższych, podając np. pieczeń z sarny w śmietanie, bażanta w wiśniowym sosie, kuropatwy duszone w czerwonej kapuście, bigos hultajski czy pasztet z zająca. Do opisanych dań idealnie pasować będą zaproponowane przez Ewę Aszkiewicz sosy (gorące i zimne), nalewki oraz konfitury.

    0 Ocen produktu

    od 24.57 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska Kuchnia Na Co Dzień - Drewniak Mirek, Drużbański Grz...

    Człowiek XXI wieku nieustannie się spieszy - od najmłodszych lat jest pochłonięty nauką, p otem pracą. Coraz częściej brakuje nam czasu na wypoczynek i zdrowe posiłki. Jednak warto pamiętać, że p rawidłowe odżywianie nie oznacza koniec zności zrezygnowania z pracy na rzecz spędzania większości dnia w k uchni. Książka Zdrowa kuchnia/Polska kuchnia na co dzień zawiera przepisy na tradycyjne dania przygotowywane nowoczesnymi, a przede wszystkim zdrowymi metodami gotowania przez parowanie oraz z użyciem kombiwaru. Zgromadzono tu znakomite pomysły na pełne witamin sałatki i surówki, zdrowe dania wegetariańskie, ale także przepisy na interesujące wykorzystanie owoców - w lekkich deserach, a nawet w mięsnych daniach głównych. Po zapoznaniu się z przepisami warto zaprosić rodzinę lub przyjaciół do wspólnego gotowania. Bo wiadomo, że wspólnie przyrządzane posiłki lepiej smakują, a w miłym towarzystwie czas płynie o wiele wolniej.

    0 Ocen produktu

    od 25.89 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna - Krzysztof Żywczak

    Znawcy polskich regionalnych kuchni skłaniają się ku twierdzeniu, że trzon naszej tradycji ma rodowód ziemiański i szlachecki i że to właśnie ta tradycja przenikała do innych grup społecznych, które na własne potrzeby i zgodnie z lokalną specyfiką, możliwościami i potrzebami twórczo ją modyfikowały. Dziś z pewnością warto zwrócić uwagę na różnorodność składników, która jest podstawowym wyznacznikiem charakteru lokalnych specjałów, umiejętnie wykorzystywanych przez współczesnych kucharzy. Prezentowana książka przybliża specyfikę kuchni śląskiej, góralskiej, kaszubskiej, kresowej, małopolskiej i wielkopolskiej. Najpopularniejsze przepisy ułatwią przygotowanie regionalnych i smakowitych potraw w domowym zakątku.

    0 Ocen produktu

    od 20.60 zł Zobacz oferty w 2 sklepach

  • Polska kuchnia regionalna - Maja Bartczak

    Każdy zakątek Polski jest inny. Dotyczy to także kuchni, która w zależności od regionu oferuje charakterystyczne potrawy. W książce zebrano najciekawsze przepisy na smaczne regionalne dania. Dzięki nim nie tylko wzbogacimy domowy jadłospis, ale także przekonamy się, jak bogata jest nasza tradycja kulinarna.Książka zaprasza w kulinarną podróż po Polsce:* na POMORZU zjemy zupę z żółtej brukwi, miodny kuch czy karbonadę po kociewsku* WARMIA i MAZURY pochwalą się zupą warmińską, farszynkami i dzyndzałkami biskupa* kartaczy, kiszki ziemniaczanej i sękacza spróbujemy na PODLASIU i SUWALSZCZYŹNIE* pyry z gzikiem, kluchy na łachu czy szare kluchy odnajdziemy w WIELKOPOLSCE* sztufady wołowej, flaczków po warszawsku i galarety z nóżek skosztujemy na MAZOWSZU* na LUBELSZCZYŹNIE i POLESIU dowiemy się, jak przygotować płucka z warzywami, kulebiaczki czy nalewkę z żurawiny* smak "śląskiego nieba", germuszki, modrej kapusty i szpajzy cytrynowej poznamy na ŚLĄSKU* maczanką po krakowsku, bajglami czy kluskami scykanymi uraczymy się w MAŁOPOLSCEAlfabetyczny indeks potraw ułatwia odnalezienie interesujących dań.Szczegółowe wskazówki i kolorowe fotografie pomagają w realizacji kulinarnych pasji.Praktyczna i inspirująca książka kucharska!

    0 Ocen produktu

    od 24.57 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna - Praca zbiorowa

    Polska kuchnia regionalna to rodzaj poradnika, w którym znalazły się przepisy na potrawy i przysmaki z wielu regionów Polski, takich jak Pomorze i Kaszuby, Wielkopolska i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsze i Kurpie, Warmia i Mazury, Małopolska, Podlasie. Dzięki naszej książce Czytelnik może mieć całą kulinarną Polskę na własnym stole. Książka: ?        zawiera niemal sto przepisów zainspirowanych tradycją kulinarną z regionów całej Polski - zupy, dania główne, desery, przysmaki; ?        ukazuje specyfikę kulturową i kulinarną wybranych regionów naszego kraju - święta i imprezy związane z tradycją kulinarną danego obszaru; ?        prezentuje efektowne zdjęcia potraw, przysmaków i z regionów; ?        dostarcza różnorodnych inspiracji do stworzenia własnych dań i kosztowania swojskich potraw o niezliczonych smakach.

    0 Ocen produktu

    od 33.95 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna. - Praca zbiorowa

    Wydanie 2012r.Oprawa twarda.Strony 320.Format 23,0x28,0cm."Polska kuchnia regionalna" to poradnik dla wielbicieli tradycyjnego, zdrowego jedzenia. Przedstawia dziedzictwo Pomorza, Kujaw, Warmii i Mazur, Podlasia, Mazowsza, Wielkopolski, Śląska, Małopolski z Podhalem, Lubelszczyzny i Podkarpacia. Opisuje, jak zmieniały się i rozwijały się na przestrzeni wieków nasze przyzwyczajenia kulinarne, jaki wpływ na kształt polskiej kuchni mieli bliżsi i dalsi sąsiedzi. W książce tej zamieszczono blisko 200 przepisów na potrawy regionalne, jak kwaśnica, flaki, kołduny, cepeliny, szneki i wiele, wiele innych pochodzących z różnych zakątków Polski. Warto zachować ich smak, bo to skarb naszego dziedzictwa kulturowego, który trzeba chronić i kultywować, aby nie zatracić rodzinnych korzeni. Zaprezentowano tu również najważniejsze i najbardziej oryginalne wyroby regionalne, produkowane z naturalnych składników i według tradycyjnych metod naszych przodków. Są wśród nich między innymi kaszanki, wędzone kiełbasy, chleby pieczone na liściach, twarogi i rozmaite sery, konfitury, rozliczne miody, wiśniówki, orzechówki i inne trunki. Ich jakość potwierdziło Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, wpisując je na Listę Produktów Tradycyjnych. Te wspaniałe smakołyki warte są polecenia jako alternatywa dla produktów naszpikowanych syntetycznymi konserwantami i polepszaczami smaku. Wybierzmy się więc na wyprawę po najciekawszych rodzimych kulinariach, by ocalić je od zapomnienia!

    0 Ocen produktu

    od 65.43 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna. Kuchnia góralska - Praca zbiorowa

    Chociaż na góralskich stołach pojawiały się wciąż te same produkty: ziemniaki, kapusta, słonina, kasze, to jednak pomysłowe gospodynie potrafiły z nich wyczarować rozmaite kluski, podawane ze smalcem, boczkiem, kapustą, grzybami, ale także z miodem, makiem, owocami. Ciasta - pierniki, drożdżowe kołacze, bufty, bombolki - jadano głównie z okazji świąt. Do ulubionych góralskich "deserów" należą śliwowica i nalewki z ziół i owoców. Góralskie kiełbasy słyną z ostrego przyprawiania i wyrazistego smaku. I cała ta kuchnia jest taka - wyrazista, wcale nie jednostajna. Kojarzy się też ze znanymi w całej Europie owczymi serami: oscypek, gołka, bryndza, bundz...

    0 Ocen produktu

    od 14.86 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna. Kuchnia kaszubska - Praca zbiorowa

    Po chłopsku, ale na bogato - kuchnia kaszubska ma repertuarze wiele dań, których nie spotyka się w innych regionach: kaczkę pomorską faszerowaną kaszą, jabłkami, śliwkami, ferkase z kury, podanej z ryżem na słodko, bigos z wiśniami, smażone i marynowane śledzie... Znane w całej Polsce są kaszubskie ogórki, konserwowane z papryką i marchewką. Ulubionym mięsem Kaszubów była gęsina, warto wypróbować przepis na świąteczną gęś. Na co dzień królowały na stołach ryby - było pod dostatkiem i tych morskich, i słodkowodnych, bo rzek i jezior też na Kaszubach nie brakuje...

    0 Ocen produktu

    od 15.83 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna. Kuchnia kresowa - Praca zbiorowa

    Kuchnia kresowa uchodzi za niezrównaną, smakuje każdemu, jest bogata i różnorodna. Łączy prostotę z domów chłopskich z niezwykle wykwintnymi daniami z najlepszych staropolskich tradycji kulinarnych, z licznych siedzib najmożniejszej magnaterii. Wśród zup na Kresach królował barszcz, którego znano wiele rodzajów, jadano także zrazy, żeberka, gołąbki oraz szaszłyki, szlachetne ryby słodkowodne i grzyby. Nazwy potraw mącznych i wytrawnych wypieków można by długo wyliczać: kulebiaki, bliny, kibiny, cepeliny, czebureki, pampuszki, pieremiacze, sasznie...

    0 Ocen produktu

    od 14.86 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna. Kuchnia podlaska - Praca zbiorowa

    Mówi się o niej "tygiel smaków". Kulinarne gusta i obyczaje wielu nacji przenikały się przez wieki, tworząc mieszankę potraw prostych, ale niezwykle różnorodnych, a nierzadko także wykwintnych. Podlasie to region porośnięty przez puszcze, stąd tyle tu dań z grzybami, dziczyzną i dzikim ptactwem. Jadano też wiele ryb łowionych w Bugu, Biebrzy, Narwi. Znano kilkanaście rodzajów ciast, w które można włożyć nadzienie, i wiele sposobów ich przygotowywania; ich nazwy trudno spamiętać: kakory, kibiny, knysze, kartacze, uszka... Najsławniejszym deserem jest sękacz, wypiekany na specjalnym ruszcie, ale pieczono też baby drożdżowe, pierniki, makowce...

    0 Ocen produktu

    od 14.86 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna. Kuchnia śląska - Praca zbiorowa

    Prosto i skromnie, solidnie i tłusto. Kuchnia śląska nie lubi nadmiaru finezji. Jest za to pożywna, zawsze musiała bowiem odpowiadać na potrzeby ciężko pracujących ludzi. Codzienne, skromniejsze posiłki to śledzie w rozmaitej postaci - od sałatek po kotlety. Mięsne rolady i zrazy z rozmaitymi farszami, sztufady, sztuki mięsa pieczone i duszone zdobiły świąteczne stoły, gdzie nie brakowało zup i deserów. Słynne kluski śląskie, karminadle, żury, kiełbasy serwowane na gorąco, gęste zupy - eintopfy i pyszne kołocze, to dania, których nie skosztujecie w innych regionach Polski.

    0 Ocen produktu

    od 14.86 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna. Kuchnia Warmii i Mazur - Praca zbio...

    Kuchnia Warmii i Mazur jest prosta i skromna; opiera się głównie na tym, co oferuje natura regionu: lasy, łąki i jeziora. Jadano tu grzyby, zioła, owoce leśne, miód, a przede wszystkim ryby z mazurskich jezior. Smażone, pieczone, gotowane, marynowane, wędzone, dodawane do zup oraz farszy. Drogie mięso podawano rzadko, ale zachowane przepisy są zaskakująco oryginalne, jak na wykwintny korzenno-śliwkowy schab po mazursku, duszony w czerwonym winie, czy pieczone gęsi i kaczki, faszerowane grzybami, owocami, kaszą, przyprawiane korzeniami.

    0 Ocen produktu

    od 14.86 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna. Kuchnia Warszawy i Mazowsza - Praca...

    Na mazowieckich dworach królowała kuchnia staropolska - dziczyzna, ryby, drób, z owocami, orzechami, grzybami, delikatne pierożki ze szlachetnym nadzieniem. Do ulubionych potraw mazowieckiej wsi należą: rejbak, czyli babka ziemniaczana, zupa grzybowa, bigos z jabłkami, pyzy, ciasteczka z miodem - fafernuchy, mazurki. W warszawskich barach i gospodach można było zjeść m.in. sławne flaki po warszawsku, a przedtem wypić kieliszek wódki, zakąszając galaretą z nóżek. W kawiarniach jadano wuzetki, pączki z różaną konfiturą, a na straganie można było dostać rarytas, zwany pańską skórką, którego receptura jest pilnie strzeżona do dziś...

    0 Ocen produktu

    od 14.86 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna. Kuchnia wielkopolska - Praca zbioro...

    Kuchnia Wielkopolski ma wiele odmian, to zasługa gospodarności mieszkańców regionu. Z jednej strony oszczędnie, z drugiej na bogato. Sławne pyry to podstawa wielu potraw: placków, klusek i zup. To charakterystyczne plyndze, szagówki czy ślepe ryby. Wiele potraw powstaje na bazie mleka, także koziego, pyszny gzik i sery twarde oraz topione. W bogatej Wielkopolsce jadano sporo potraw mięsnych: faszerowane schaby, zrazy, wołowe pieczenie oraz drób, głównie kaczki i gęsi pieczone z owocami. Najlepsze słodkości to szneki z glancem, a wizytówką regionu są rogale marcińskie.

    0 Ocen produktu

    od 14.86 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska kuchnia regionalna. Smak tradycji - Praca Zbiorowa

    Poszukując przysmaków kuchni z różnych stron Polski, na naszej "mapie kulinarnej" możemy wyróżnić co najmniej kilka regionów: Pomorze i Kaszuby, Wielkopolskę i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsze i Kurpie, Warmię i Mazury, Małopolskę, Podlasie. Dzięki naszemu poradnikowi możesz mieć całą kulinarną Polskę na własnym stole!

    0 Ocen produktu

    od 16.63 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska na rowerze Dla aktywnych

    Bielsko-Biała 2014, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 256 str., oprawa miękka Polska na rowerze to wybór tras rowerowych w okolicach Wrocławia, Krakowa, Warszawy, Trójmiasta, w Beskidach i na Śląsku. To idealne propozycje aktywnych wypadów poza miasto dla mniej i bardziej zaawansowanych bajkerów!Wskakuj na ?bajk?a i poczuj świat wszystkimi zmysłami. Rower jest niezależny, szybki, zdrowy, tani i demokratyczny. Górski, szosowy,...

    0 Ocen produktu

    od 29.70 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska ptaki encyklopedia ilustrowana leksykon

    Niniejsza publikacja to przede wszystkim doskonałe źródło wiedzy o tej grupie zwierząt ? solidne kompendium. W albumie przedstawiono charakterystyczne gatunki występujące w Polsce. Można się dowiedzieć jak ptaki wyglądają, czym się odżywiają i gdzie je spotkać w naturze, a także przeczytać o ich zwyczajach rozrodczych, trybie życia i czyhających na nie zagrożeniach.

    0 Ocen produktu

    od 21.20 zł Zobacz oferty w 1 sklepie

  • Polska ssaki encyklopedia ilustrowana leksykon

    Niniejsza publikacja to przede wszystkim doskonałe źródło wiedzy o tej grupie zwierząt ? solidne kompendium. W albumie przedstawiono charakterystyczne gatunki występujące w Polsce. Można się dowiedzieć jak ssaki wyglądają, czym się odżywiają i gdzie je spotkać w naturze, a także przeczytać o ich zwyczajach rozrodczych, trybie życia i czyhających na nie zagrożeniach.

    0 Ocen produktu

    od 21.20 zł Zobacz oferty w 1 sklepie


Copyright © e-ceny.pl - najlepsza porównywarka cen, najlepsze e-centrum handlowe! Starcode Systems Wykonanie eBiznes.pl
Strona używa plików cookies, więcej informacji.